Sushil Kesarlal

Rotterdam is een prachtige, kleurrijke stad en is continu in ontwikkeling. We hebben betrokken bevlogen mensen nodig om dit te bewerkstelligen. Sharida Noormohamed is zo iemand. Ik heb Sharida jaren geleden leren kennen tijdens een training van Scala ‘Vrouwen besturen de wereld!’.

Wat mij meteen aan Sharida opviel was haar vriendelijke aard en positieve uitstraling. Ze is toegankelijk en communicatief sterk. Zij wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Rotterdam! Als problemen zich aandienen, moeten die opgelost te worden. Door er over te praten en samen oplossingen te bedenken komen we een heel eind. Als woordvoerder voor Kunst, Cultuur en Sport (PvdA), heeft Sharida diverse successen geboekt. De doorstart van het Theater Gouvernestraat; het behoud van de Afrika- en Amerika-collectie bij het Wereldmuseum vanuit het PvdA-principe ‘Kunst voor kunst’ en hiermee de bescherming van het cultureel historisch bezit van Rotterdam; het veilig stellen van speeltuinen, een veilige plek voor kinderen om te spelen.

Sharida heeft een rotsvast vertrouwen in de toekomst van de stad en ik heb een rotsvast vertrouwen in Sharida. Ik beveel haar van harte aan!